Header afbeelding

Plus ’t Lam in Dordrecht

Lamson X-360 past perfect in mijn winkel

“De uitstraling van deze emballage machine sprak mij direct aan. De Lamson X-360 emballage-automaat past perfect bij mijn winkel.” Dat zegt Pel ’t Lam van de Plus in Dordrecht. Hij is erg enthousiast over deze nieuwe emballage-automaat. “Ik heb eerst een Cosmos 3000 gehad, maar met wat….

Mogelijkheden Lamson X-360

Twee jaar geleden heeft Lamson flessenautomaat uit De Meern de eerste Lamson X-360  in Nederland geplaatst en geïnstalleerd. Inmiddels staan er vele exemplaren in ons land. Wat direct opvalt, is de ergonomische vormgeving. Met dat aspect is bij de ontwikkeling bewust rekening gehouden. Het terug te betalen 

 

Keuze Lamson flessenautomaat

In 2018 is de Lamson X-360 emballage-automaat geplaatst bij Plus ‘t Lam in Dordrecht. Voordat de eigenaar Pel ’t Lam een definitieve keuze wilde maken voor een nieuwe emballage-automaat heeft hij zich breed georiënteerd. “Ik ga niet graag over één nacht ijs, dus heb ik vergelijkingen gemaakt. Bij mijn afweging werd het wel duidelijk dat de diverse aanbieders onderling niet zoveel verschilden qua mogelijkheden. Dan ga je letten op andere zaken en voor mij was dat de uitstraling van deze machine in combinatie met het prijsverschil. 

De Lamson X-360 heeft een strakke vormgeving en een moderne uitstraling. Dat past goed in mijn winkel. Lamson heeft bij het definitieve ontwerp rekening gehouden met mijn wensen. Met name wilde ik dat de klanten in mijn winkel tevreden zijn en dat zij zonder problemen flessen en kratten.

Pel ’t Lam van Plus in Dordrecht

Wilt u meer weten over onze Emballage automaten?


Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Ahold Delhaize

  Bekijk deze case

  Jumbo Supermarkten

  Bekijk deze case

  Plus ’t Lam in Dordrecht

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons
  Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
  Realisatie: Branding New