Header afbeelding

Emballage-automaat Plus Wilmink

Plus Supermarkt Wilmink in Nunspeet maakt gebruik van een emballage automaat welke geleverd en geïnstalleerd is door Lamson. Wat direct in het oog springt is de ergonomische vormgeving. Bij de ontwikkeling van de machine is hier bewust rekening mee gehouden.Het ruime display geeft het terug te betalen bedrag weer en is in de ideale kijkrichting geplaatst: rechts wordt de fles ingevoerd, links zit het scherm waarop gelezen kan worden. Standaard is het systeem uitgerust met een groot kleuren touchscreen.

Eenvoudig in gebruik

De emballage automaat is ook voor het winkelpersoneel eenvoudig in gebruik. Om het systeem schoon te maken hoeft het personeel alleen maar een aantal menu’s te doorlopen. Schoonmaakmiddelen zijn niet nodig: leidingwater volstaat prima.

Mogelijkheden

De automaat biedt een aantal interessante mogelijkheden. Standaard is de machine uitgerust met online service. Hiermee kunnen statistieken online opgevraagd worden, goede doelen ingesteld worden, maar ook eventuele storingen op afstand gesignaleerd worden. Dit maakt een vroegtijdig ingrijpen mogelijk.

De geavanceerde besturing kan een storing zien opkomen en zelf corrigerend optreden. Wanneer nodig kan het systeem zelf een e-mail of sms bericht sturen aan de persoon in de winkel die verantwoordelijk is voor de automaat, zodat een eventuele storing snel verholpen kan worden.

Waarom Lamson?

Supermarkt eigenaar Jeroen Wilmink zegt over deze automaat:

“Ik ga niet graag over één nacht ijs, dus heb ik vergelijkingen gemaakt. Bij mijn afweging werd het wel duidelijk dat de diverse aanbieders onderling niet zoveel verschilden qua mogelijkheden. Dan ga je letten op andere zaken en voor mij was dat de uitstraling van deze machine in combinatie met het prijsverschil. Het apparaat heeft een strakke vormgeving en een moderne uitstraling. Dat past goed in mijn winkel. Lamson heeft bij het definitieve ontwerp rekening gehouden met mijn wensen. Met name wilde ik de mogelijkheid hebben om frituurvet in één apparaat te combineren met andere retourstromen. Dat is probleemloos gelukt. De machine is vlot geïnstalleerd en helemaal geschikt gemaakt voor het assortiment dat ik in de winkel voer.”

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Lamson uw organisatie verder kan helpen? Neem contact op met één van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of stuur ons een bericht. Wij geven u geheel vrijblijvend advies en informatie.

Wilt u meer weten over onze Emballage automaten?


Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Plus ’t Lam in Dordrecht

  Bekijk deze case

  Emballage-automaat Plus Wilmink

  Bekijk deze case

  Ahold Delhaize

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons
  Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
  Realisatie: Branding New